Gun jezelf een geile masseuse en het leven lacht je weer toe!

Met vrienden of collega’s onder elkaar praten we zelden over ons seksleven. Alsof het niet bestaat. Er rust zeg maar een soort van taboe op. Maar, als man heb je het wel nodig om jezelf af en toe finaal te kunnen ontladen. Als je geen vaste partner hebt of een partner die zelden zin in het grote blote benenspel heeft, dan is een bezoekje aan een massagesalon helemaal zo’n gek idee nog niet. Zo werd ik laatst notabene door een vrijgezelle vriendin geattendeerd op Multimassage in Haarlem. En dat is het beste advies dat ik in jaren heb gekregen.

Voordat ik de salon binnen ging, voelde ik me ietwat gespannen. Je gaat toch iets doen wat buiten je comfort zone is, maar geloof me die spanning is volkomen onnodig. Zodra ik de salon binnen kwam, voelde ik een lichte opwinding zich van me meester maken. Eenmaal oog in oog met al het lekkers waaruit ik mocht kiezen, voelde ik mijn pik in mijn broek kloppen. En toen moest de pret nog beginnen. De masseuses zijn net snoepjes met lekkere borsten, geile strakke kutjes en perfecte ronde billen. Ik wist het gelijk, dit kan niet bij één bezoek blijven. Dit smaakt naar meer, ik wil meerdere hete masseuses proeven. Wat zeg ik proeven, verslinden. Mmm.

Wellicht wil ik nog wel een keer twee masseuses tegelijk gaan ervaren. Why not?

Maar goed, even terug naar mijn loeihete avondje in Haarlem. Eenmaal gekozen voor een heerlijke blondine met Bambi-bruine ogen en wespentaille werd ik naar een privé-kamer begeleid. Of ik me even uit wilde kleden opdat de massage kon beginnen. Ze heeft vast op haar lip gebeten om niet te moeten lachen, maar ik geloof dat ik mijn jeans en overhemd nog sneller uithad dan Max Verstappen gas kan geven. Daarna volgde een waanzinnig lekkere massage. Met heerlijke olie en elke minuut met Wendy werd ik geiler, wow wat een fijne meid is dit. Zij weet hoe ze een man moet laten ontspannen. De massage monde uit in een intieme versmelting. Oh ja, en geloof me deze chick heeft me voordat we één werden zo kiplekker afgezogen, dat ik bijna klaarkwam in haar mondje. Gelukkig voelde ze het aan dat ik het ejaculeren nog even wilde uitstellen. Daarna fireworks! Lekker hoor, dat gevoel, de euforie in je pik en brein tegelijk, het is eigenlijk met geen pen te beschrijven.

Wanneer heb jij voor het laatst ongecompliceerd van oprecht geile seks genoten? Ik vraag het mijn vrienden nu gerust op de man af. Want weet je, na een bezoek aan Multimassage Haarlem lacht het leven je weer toe. Je bent weer de man die je wilt zijn, je bent ontladen, de alledaagse spanningen zijn van je afgegleden en die smile na afloop die houdt nog wel een paar dagen aan.

Mijn vrijgezelle vriendin heb ik die avond nog geappt en bedankt voor deze geweldige geile tip. Niks geen gedoe, geen idiote hoge gage, maar gewoon loeihete seks voor een leuke prijs. Dit moet je gaan ervaren. Dank Gabriëlla, dank Multimassage Haarlem. Tot sexy time, tot snel.