Als zelfstandige in de bouw sjouw ik dagelijks met zware materialen. We beginnen vroeg en buffelen flink door. Mijn lichaam is niet meer wat het was, want dat harde werken voel je wel aan je spieren. Toen deze op een dag weer om verlichting schreeuwden, besloot ik het advies van een goede vriend op te volgen en een bezoek te brengen aan Multimassage in Hilversum.

Zodra ik de salon in kwam, voelde ik de adrenaline in mijn lichaam stijgen. De sfeer voelde goed en mijn hart begon sneller te kloppen bij het zien van de sensuele masseuses die me verwelkomden met een warme glimlach. Romy, Lisa, Yara, Kelly Santa, Anne, Ann, Kiki, Adriana, Natasha, Isabella, Luz, Lilly, Angel en Aysha… stuk voor stuk allemaal kei lekker om te zien. Aan geile meiden geen gebrek hier! Jeetje en dan moet je kiezen, de een had nog een lekkerder lijf dan de ander. Ik voelde me als een kind in een snoepwinkel.

Eenmaal mijn keuze gemaakt, werd ik naar een sfeervolle kamer geleid en moest ik op de massagetafel gaan liggen. Klaar om over te geven aan mijn masseuse. Ik hoopte dat het ontspannend en geil zou worden. Geloof me, het werd gruwelijk wild. Na eerst van top tot teen heerlijk te zijn gemasseerd en geplaagd, werd ik beloond met een happy end. Zo wist mijn masseuse wel hoe je een man hoort te pijpen. Ze nam mijn lid vol in haar mond, likte en zoog er tegelijkertijd aan en keek me verlangend aan met haar grote Bambi bruine ogen. Of ik haar gaatje zou willen opvullen. Geloof me, dat hoefde die chick geen twee keer te vragen. We smolten samen alsof we altijd al één waren. Dit soort heerlijke hete ongecompliceerde seks kan ik elke hardwerkende man aanraden. Gun het jezelf. Je hebt er verdorie recht op om te genieten en wie gaat het je geven als je het jezelf niet gunt? Precies, gaan met je banaan. Naar Multimassage in Hilversum. En stel je open voor de masseuses, wat zeg ik voor de gewillige engelen, voor wie op seksueel gebied niks te gek is. Zo blij dat ik dit adres heb ontdekt.

Seks zonder grenzen, neuken als dieren, maar toch ook met passie. Nat, woest, ritmisch, kermen van genot en dan haar gilletjes van genot als ik in haar stootte. Zo geil dit. Ik ga hier zeker vaker komen en dan wederom lekker klaarkomen. Man, wat een beleving. Dankbaar heb ik de masseuse een extraatje gegeven. Deze ervaring pakt niemand van me af en mijn lijf en geest voelen verlicht. Dit is sowieso het beste en geilste wat me in jaren is overkomen. Dank Multimassage Hilversum. To be continued!